S Panel > Services > KATTOPROFIILIT > KATTOPANEELI ZIPP

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

KATTOPANEELI ZIPP

ZIPP-kattopaneelilla on monia etuja, mutta tärkeimpiä niistä ovat asennuksen helppous ja nopeus. Ne muistuttavat ulkonäöltään klassisia kattopaneeleja, mutta leveä profiili mahdollistaa erityisen leveän päällysteen takaamisen, mikä tarkoittaa, että katon päällystämiseen kuluu paljon vähemmän aikaa kuin perinteisillä kattopaneeleilla päällystettäessä.

Taloudellinen

Perinteisiin kattopaneeleihin verrattuna kaksinkertainen leveys mahdollistaa kattomateriaalin kustannusten optimoinnin.

ekonomisks jumta panelis zipp
bend lock jumta panelis zipp

Bend Lock

Kattolistaosan erityinen paneelireuna peittää ja suojaa leikattua reunaa ja poistaa ruuvien tarpeen.

Profilointi

Pellin pinnan pitkittäinen mikroprofilointi vähentää paneelin litteän osan aaltoilun todennäköisyyttä.

Tekninen kuvaus

Hyödyllinen leveys: 1065 mm
Kokonaisleveys: 1102 mm
Pellin paksuus: 0,5–0,7 mm
Paneelin korkeus: 25 mm
Paneelin pituus: min 1000 mm / max 10 000 mm
Katon kallistuskulma: > 9°

moduļu jumta specifikacija

PINNOITTEET JA MAALIT

herculit

Pinnoite on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Euroopan parhaiden teräsvalimoiden ja johtavien lakkavalmistajien kanssa. Vuosien tutkimustyö tähän asti käytetyistä pinnoitteista ja tietoisuus asiakkaidemme tarpeista keskittyen erityisesti kattotyöntekijöiden tarpeisiin on antanut meille mahdollisuuden yhdistää yhteen tuotteeseen useita etuja. HERCULIT [HC] on 35 μm paksu polyuretaanilla karkaistu polyesteri, jolle on ominaista korkea vastustuskyky kaikentyyppisille mekaanisille vaurioille sekä luotettava korroosion- ja UV-kestävyys (RC4/RUV4).

ultimat

35 μm paksu pinnoite erittäin hyvällä korroosion- ja UV-kestävyydellä (RC4/RUV4). Sen visuaalinen tunnus on rakeinen koostumus. Luonnosta inspiroituna se ei sisällä kromia eikä raskasmetalleja ja on ympäristöystävällisenä tuotteena vähintään 80 % kierrätettävä. Elastisella ULTIMAT [UTK] -pinnoitteella päällystettyä peltiä voidaan profiloida erittäin matalissa lämpötiloissa, minkä ansiosta se voidaan asentaa lähes kaikkiin sääolosuhteisiin.

POLIESTER STANDARD [RAL]

25 μm paksu klassinen orgaaninen pinnoite. Sen tasainen pinta on sileä – saatavana asiakkaan toiveiden mukaan joko kiiltävänä tai metallisena. Korkean korroosion- ja UV-kestävyytensä (RC3/RUV2) ansiosta materiaalin käyttökohteita on paljon. Kyseistä pinnoitetta on saatavana laajassa värivalikoimassa, joka on koottu yleisen RAL-väriluettelon perusteella.

ICE COVER ZM [ICEP]

Paksu (35 μm) orgaaninen pinnoite, jossa on mielenkiintoinen paksulti levitettyä maalia muistuttava kiteinen rakenne, on katolle täydellinen takuu monien vuosien ajaksi. Sisältö on sinkki- ja magnesiumseoksesta valmistettu teräspinnoite, joka takaa paremman korroosiosuojan. Tuloksena on valkoista ja punaista korroosiota estävän suojan merkittävä lisääntyminen RC3-ympäristössä.

alucinks

200 g/m2 ja 275 g/m2 paksu pelti on jatkuvassa työprosessissa kummaltakin puolelta kuumasinkitty, mikä suojaa terässisältöä korroosiolta (RC2). Niiden pinnassa voi olla (kahdenlainen) ”kukka”, joka on monipuolinen ja antaa karkean vaikutuksen, mutta sitä ei välttämättä ole. ”Kukattomalle” vaihtoehdolle on ominaista sileä ja tasainen pinta, joka täyttää korkeimmat esteettiset vaatimukset.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ