S Panel > Services > KATTOPROFIILIT > MODUULIKATTOPANEELI FIT

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

MODUULIKATTOPANEELI FIT

Moduulikattopaneeli FIT – vaikka siinä on käytetty nykyaikaisia ratkaisuja, se on silti kunnianosoitus historialle. Ulkonäöltään se muistuttaa vuosien takaisia perinteisiä kattoja, joiden pelti, kuten FIT-paneelitkin, yhdistettiin pystysuoraan ja vuorotellen ainutlaatuisen visuaalisen vaikutelman luomiseksi. Lisäksi kiinnityksellä varustettu estotekniikka luo visuaalisen vaikutelman, kuten perinteisesti taivutetuissa liitoksissa.

Nykyaikaisuus, tehokkuus, toimivuus

Paneelin modulaarisuudella on monia etuja – se nopeuttaa merkittävästi asennusta ja helpottaa kuljetusta, mutta patentoidut liitäntäjärjestelmät helpottavat koko asennusprosessia. Perinteisen katon tapauksessa lisäetuna on visuaalinen vaikutus.

moduļu jumts7
moduļu jumts6

Täydellinen tyylikkyys näkyy korkeassa estetiikassa

Sileäpintainen tai koko paneelin pinta MICRO RIB -pitkittäisprofiililla, mikä vähentää aaltoilun todennäköisyyttä.

Lisäsuoja muuttuvilta sääolosuhteilta

Tuotannon aikana peltitaitokseen puristetaan erityinen tiiviste. Se on erittäin joustava ja kestää muuttuvia sääolosuhteita.

moduļu jumts8
moduļu jumts4

Uusin teknologia täydellisen katon saavuttamiseksi

Tekninen ratkaisu paneelin taivuttamiseen kattolistan osassa leikatun reunan piilottamiseksi ja suojaamiseksi sekä ruuvien käytön välttämiseksi. Lisäksi alempi BEND LOCK -taitos on leikattu kulmassa, mikä helpottaa paneelien liikuttamista ja liittämistä niiden koko pituudelta.

Pellit sopivat yhteen paremmin kuin koskaan ennen

Patentoitu menetelmä tarkoittaa kulman kohotettua leikkaamista siten, että kolme peltikerrosta eivät osu päällekkäin. Sen lisäksi pelti mukautuu täydellisesti ilman näkyviä pitkittäisliitoksia erityisesti muotoiltujen päätyrimojen profiilin ansiosta.

moduļu jumts5

Tekninen kuvaus

Nimi: FIT L / FIT S
Korkeus: 22 mm / 22 mm
Hyödyllinen leveys: 527 mm, 527 mm
Kokonaisleveys: 558 mm / 558 mm
Pellin paksuus: 0,5 mm / 0,5 mm
Pellin pituus: 2040 mm / 1020 mm
Hyödyllinen pellin pituus: 2010 mm / 990 mm
Reliefin pituus levyä jaettaessa: 30 mm / 30 mm
Peltien lukumäärä kuormalavalla: 32 kpl / 32 kpl
Katon kallistuskulma: > 9°

moduļu jumta specifikacija

PINNOITTEET JA MAALIT

herculit

Pinnoite on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Euroopan parhaiden teräsvalimoiden ja johtavien lakkavalmistajien kanssa. Vuosien tutkimustyö tähän asti käytetyistä pinnoitteista ja tietoisuus asiakkaidemme tarpeista keskittyen erityisesti kattotyöntekijöiden tarpeisiin on antanut meille mahdollisuuden yhdistää yhteen tuotteeseen useita etuja. HERCULIT [HC] on 35 μm paksu polyuretaanilla karkaistu polyesteri, jolle on ominaista korkea vastustuskyky kaikentyyppisille mekaanisille vaurioille sekä luotettava korroosion- ja UV-kestävyys (RC4/RUV4).

ultimat

35 μm paksu pinnoite erittäin hyvällä korroosion- ja UV-kestävyydellä (RC4/RUV4). Sen visuaalinen tunnus on rakeinen koostumus. Luonnosta inspiroituna se ei sisällä kromia eikä raskasmetalleja ja on ympäristöystävällisenä tuotteena vähintään 80 % kierrätettävä. Elastisella ULTIMAT [UTK] -pinnoitteella päällystettyä peltiä voidaan profiloida erittäin matalissa lämpötiloissa, minkä ansiosta se voidaan asentaa lähes kaikkiin sääolosuhteisiin.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ