S Panel > Services > RAKENNEPROFIILIT > PROFIILIPELTI T130

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

TRAPETSINMUOTOINEN PROFIILIPELTI T130

Trapetsinmuotoisen T130-profiilipellin käyttöalue on hyvin laaja. Laaja valikoima maaleja ja pinnoitteita, mukaan lukien puuta jäljittelevät viimeistelyt, tekee kyseisestä tuotteesta erityisen sopivan puutarhoihin, autotalleihin, katoksiin tai vaurioituneiden julkisivuelementtien peittämiseen. Mahdollisuus muokata profiililevyn kokoa projektin mukaan vähentää jätteen määrää ja auttaa säästämään kustannuksissa.

Tekninen kuvaus

Hyödyllinen leveys: 1177 mm
Kokonaisleveys: ~1210 mm
Pellin suositeltava enimmäispituus: 6000 mm
Pellin paksuus: 0,5–1,0 mm
Profiilin korkeus: 7 mm
Katon kallistuskulma: > 6°

T130 specifikacija

LADATTAVAT ASIAKIRJAT

PINNOITTEET JA MAALIT

poliester interior parklajums

Pinnoite on päällystetty 15 μm paksulla sileällä puolimatalla polyesterikerroksella. Orgaanisen pinnoitteen optimoidun paksuuden ansiosta se on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti sisätiloissa ja rakennuselementeissä (RA2), jotka eivät ole suoraan alttiina säälle taaten oikean lujuus-hintasuhteen ja visuaalisen vaikutelman.

TARVIKKEET

RUUVIT
skrūves

Tunnukset, jotka tekevät pelti- ja kiinnitysjärjestelmistämme yhtenäisen kokonaisuuden, ovat sinkkipinnoitteen paksuus, Farmer’s Screw -pohjalevy ja EPDM-tiiviste, joka kestää sekä muuttuvia sääolosuhteita että UV-säteilyä. Vakiotarjoukseen kuuluvien kiinnitysten lisäksi voimme tarjota käytännössä kaikkia ratkaisuja.

SADEVESIKOURUT
lietus notekas

Sopivan viemäröintijärjestelmän käyttö takaa veden tehokkaan poistumisen kattopäällysteestä, mikä on erittäin tärkeää sen kestävyyden ja toimivuuden kannalta. Se myös suojaa rakennuksen julkisivua kosteusvaurioilta.

SINKITTY PELTI
cinkotas loksnes

Toimitamme jalostettua teräsmateriaalia, jota käytetään monien tuotteiden valmistuksessa.

KATONHARJAN VIIMEISTELY

Katonharjan pelti ja verhous ovat jokaisen kunnolla rakennetun katon olennainen osa. Se suojaa liialliselta kosteudelta ja lisää katon esteettisyyttä.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ