S Panel > Services > RAKENNEPROFIILIT > PROFIILIPELTI T200

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

TRAPETSINMUOTOINEN PROFIILIPELTI T200

Trapetsinmuotoisen T200-profiilipellin käyttöalue on hyvin laaja. Saatavana on laaja valikoima maaleja ja pinnoitteita, mukaan lukien puujäljitelmä. Mahdollisuus muokata profiililevyn kokoa projektin mukaan vähentää jätteen määrää ja auttaa säästämään kustannuksissa. Sopii käytettäväksi autotallin ovissa, säiliöissä, aidoissa, vaurioituneiden julkisivuelementtien peittämiseen, katoksissa, autotalleissa, julkisivuissa.

Tekninen kuvaus

Hyödyllinen leveys: 840 mm
Kokonaisleveys: ~883 mm
Pellin suositeltava enimmäispituus: 14 000 mm
Pellin paksuus: 0,75-1,50 mm
Profiilin korkeus: 200 mm

T200

LADATTAVAT ASIAKIRJAT

PINNOITTEET JA MAALIT

POLIESTER INTERIOR [INT]

Pinnoite on päällystetty 15 μm paksulla sileällä puolimatalla polyesterikerroksella. Orgaanisen pinnoitteen optimoidun paksuuden ansiosta se on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti sisätiloissa ja rakennuselementeissä (RA2), jotka eivät ole suoraan alttiina säälle taaten oikean lujuus-hintasuhteen ja visuaalisen vaikutelman.

TARVIKKEET

RUUVIT
skrūves

Tunnukset, jotka tekevät pelti- ja kiinnitysjärjestelmistämme yhtenäisen kokonaisuuden, ovat sinkkipinnoitteen paksuus, Farmer’s Screw -pohjalevy ja EPDM-tiiviste, joka kestää sekä muuttuvia sääolosuhteita että UV-säteilyä. Vakiotarjoukseen kuuluvien kiinnitysten lisäksi voimme tarjota käytännössä kaikkia ratkaisuja.

SADEVESIKOURUT
lietus notekas

Sopivan viemäröintijärjestelmän käyttö takaa veden tehokkaan poistumisen kattopäällysteestä, mikä on erittäin tärkeää sen kestävyyden ja toimivuuden kannalta. Se myös suojaa rakennuksen julkisivua kosteusvaurioilta.

SINKITTY PELTI
cinkotas loksnes

Toimitamme jalostettua teräsmateriaalia, jota käytetään monien tuotteiden valmistuksessa.

KATONHARJAN VIIMEISTELY

Katonharjan pelti ja verhous ovat jokaisen kunnolla rakennetun katon olennainen osa. Se suojaa liialliselta kosteudelta ja lisää katon esteettisyyttä.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ