S Panel > Services > RAKENNEPROFIILIT > PROFIILIPELTI T60

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

TRAPETSINMUOTOINEN PROFIILIPELTI T60

Trapetsinmuotoisen T60-profiilipellin käyttöalue on hyvin laaja. Laaja valikoima maaleja ja pinnoitteita, mukaan lukien puuta jäljittelevät viimeistelyt, tekee kyseisestä tuotteesta erityisen sopivan puutarhoihin, autotalleihin, katoksiin tai vaurioituneiden julkisivuelementtien peittämiseen. Mahdollisuus muokata profiililevyn kokoa projektin mukaan vähentää jätteen määrää ja auttaa säästämään kustannuksissa.

Tekninen kuvaus

Hyödyllinen leveys: 1002 mm
Kokonaisleveys: ~1040 mm
Pellin suositeltava enimmäispituus: 14 000 mm
Pellin paksuus: 0,60-1,25 mm
Profiilin korkeus: 61 mm

T60 specifikacija

LADATTAVAT ASIAKIRJAT

PINNOITTEET JA MAALIT

POLIESTER STANDARD [RAL]

25 μm paksu klassinen orgaaninen pinnoite. Sen tasainen pinta on sileä – saatavana asiakkaan toiveiden mukaan joko kiiltävänä tai metallisena. Korkean korroosion- ja UV-kestävyytensä (RC3/RUV2) ansiosta materiaalin käyttökohteita on paljon. Kyseistä pinnoitetta on saatavana laajassa värivalikoimassa, joka on koottu yleisen RAL-väriluettelon perusteella.

POLIESTER INTERIOR [INT]

Pinnoite on päällystetty 15 μm paksulla sileällä puolimatalla polyesterikerroksella. Orgaanisen pinnoitteen optimoidun paksuuden ansiosta se on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti sisätiloissa ja rakennuselementeissä (RA2), jotka eivät ole suoraan alttiina säälle taaten oikean lujuus-hintasuhteen ja visuaalisen vaikutelman.

ocynk

200 g/m2 ja 275 g/m2 paksu pelti on jatkuvassa työprosessissa kummaltakin puolelta kuumasinkitty, mikä suojaa terässisältöä korroosiolta (RC2). Niiden pinnassa voi olla (kahdenlainen) ”kukka”, joka on monipuolinen ja antaa karkean vaikutuksen, mutta sitä ei välttämättä ole. ”Kukattomalle” vaihtoehdolle on ominaista sileä ja tasainen pinta, joka täyttää korkeimmat esteettiset vaatimukset.

alucinks

Se on teräslevy, joka on päällystetty molemmilta puolilta alumiini-sinkkiseoksella, joka on samanlainen kuin kuumasinkitysprosessissa ja jonka paksuus on 150 g/m2. Tämän ratkaisun ansiosta se täyttää tiukimmatkin vaatimukset levymetallien kestävyydestä ilmakehän korroosiota ja korroosiota vastaan ​​märissä ympäristöissä (RC2). Siinä on lisäksi suojaava Easyfilm®-polymeeripinnoite, joka myös suojaa telojen teräsreunoja ja parantaa pinnan estetiikkaa.

TARVIKKEET

RUUVIT
skrūves

Tunnukset, jotka tekevät pelti- ja kiinnitysjärjestelmistämme yhtenäisen kokonaisuuden, ovat sinkkipinnoitteen paksuus, Farmer’s Screw -pohjalevy ja EPDM-tiiviste, joka kestää sekä muuttuvia sääolosuhteita että UV-säteilyä. Vakiotarjoukseen kuuluvien kiinnitysten lisäksi voimme tarjota käytännössä kaikkia ratkaisuja.

SADEVESIKOURUT
lietus notekas

Sopivan viemäröintijärjestelmän käyttö takaa veden tehokkaan poistumisen kattopäällysteestä, mikä on erittäin tärkeää sen kestävyyden ja toimivuuden kannalta. Se myös suojaa rakennuksen julkisivua kosteusvaurioilta.

SINKITTY PELTI
cinkotas loksnes

Toimitamme jalostettua teräsmateriaalia, jota käytetään monien tuotteiden valmistuksessa.

KATONHARJAN VIIMEISTELY

Katonharjan pelti ja verhous ovat jokaisen kunnolla rakennetun katon olennainen osa. Se suojaa liialliselta kosteudelta ja lisää katon esteettisyyttä.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ