S Panel > Services > SEINÄPROFIILIT > JULKISIVUKASETIT SKRIN

JULKISIVUKASETIT SKRIN

SKRIN-julkisivukasetit ovat tuotteita, joita käytetään niiden monipuolisuuden ansiosta yleisesti rakennusteollisuudessa. Ne soveltuvat hyvin sekä uusien että kunnostettujen rakennusten julkisivujen pintamateriaaliksi. Niitä voidaan käyttää pienempien rakennusten, kuten autotallien, katosten tai omakotitalojen, mutta myös toimisto-, liike- ja ulkorakennusten tai kerrostalojen suurten julkisivujen pintamateriaalina.

SKRIN-julkisivukasetit voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuuntaisesti. Sijoittajien odotusten mukaan korroosioluokasta riippuen käytetään erilaisia suojapinnoitteita, joita on saatavana useissa eri väreissä.

Myös standardista poikkeavien elementtien valmistaminen on mahdollista.

SKRIN-verhoilukasettien käyttö takaa esteettisen ja kestävän julkisivun viimeistelyn. Niitä voidaan käyttää koko rakennuksessa tai tietyissä rakennusten osissa, kuten julkisivun korotuksissa tai toimistoalueilla. Rakennuksen julkisivun yksittäisten osien muodon ja viimeistelymateriaalin erottaminen on yleinen ratkaisu nykyaikaisessa rakentamisessa.

Verhouskasetit ovat tällaisissa projekteissa erinomainen valinta laajan värivalikoimansa ja joustavien kokojensa ansiosta.

Tekninen piirros:

[1] teräsverhous
[2] lämpöeristeenä mineraalivilla
[3] 20/50 P01 -väliprofiili
[4] ilmanvaihtokalvo
[5] tukipilari
[6] tiiviste
[7] kiinnitys (tappi tai ruuvi)
[8] 20/90 P03 -pääprofiili
[9] ruuvi
[10] ruuvi
[11] verhouskasetti SKRIN

fasades kasete skrin

SKRIN-julkisivukaseteista [1] [2] [3] [4] [5] [6] rakennettujen seinien etuna on nopea ja helppo asennus. Niitä voidaan käyttää mihin tahansa seinään, sillä ne ripustetaan alusrakenteeseen, joka on perusprofiileista P03 20/90 valmistettu teräsverkko. SKRIN-kasetit on asennettu siihen aukkojen läpi jännitteen kompensoimiseksi. Koska pääprofiilit P03 20/90 ovat paneelien pystysuoran liitännän perusta, ne on valmistettu paneelien kanssa samanvärisinä, mikä luo tasaisen pintavaikutelman.

Lisäjäykkyyden takaamiseen käytetään väliprofiileja P01 20/50. Paneelit yhdistetään vaakasuoraan lukolla profiloitujen paneelien ylä- ja alareunojen mukaisesti.

[1] tiiliseinä
[2] teräsruuvi
[3] profiileista valmistettu pystysuora asennusritilä
[4] lämpöeristeenä mineraalivilla
[5] tuulenpitävä folio
[6] julkisivukasetti SKRIN

fasades kasete krin

Tekninen kuvaus

Leveys A1 min/max – vaaka-asennus 300/3000 mm
Korkeus B1 min/max – vaaka-asennus 300/800 mm
LEVEYS A1 min/max – pystyasennus 300/3000 mm
KORKEUS A1 min/max – pystyasennus 300/1000 mm
Paksuus – C1 30 mm
Liitäntäleveys – vaaka/pysty: 25/25 mm
Asennusreiät – soikeat 6 × 15 mm, pyöreät Ø 9 mm
Tuuletusaukot – soikeat 6 × 15 mm
Pellin paksuus – 1,25 mm
Pinnoite ja paksuus – yksilöllisten vaatimusten mukaan
Kiinnitys – näkyvä/piilotettu
Asennustapa – vaaka-/pystysuora

SKRIN fasades kasetes

PINNOITTEET JA MAALIT

ORGANIC COATED SHEET

Tarjoamamme verhouskasetit ja paneelit on valmistettu 35 μm paksusta orgaanisesti pinnoitetusta HDS-levystä, jolle on ominaista erittäin hyvä kestävyys, korroosionkestävyys RC4 ja UV-kestävyys RUV4. Ulkoisesta ympäristöstä riippuen takuu kestää jopa 20 vuotta. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme myös jauhemaalatuilla pinnoitteilla, joita on saatavana kaikissa RAL-väreissä matta- ja satiiniversioina, joiden paksuus on 60 μm ja joille on myönnetty laatumerkki QUALICOAT.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ