S Panel > Services > SEINÄPROFIILIT > PALOSUOJALEVY PROSYSTHERM

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

PALOSUOJALEVY PROSYSTHERM

Prosysthermillä on rakentamisessa korkea palonkestävyystakuu. Tuotteessa on myös korkea lämpö- ja äänieristys. Sen pääasiallinen käyttöalue ovat kaupalliset, teolliset ja julkiset rakennukset.

Prosysthermissä on EI90-luokan palo-osasto (se estää tulipalon leviämisen rakennuksen sisällä sekä ulkopuolella ja ylläpitää paloturvallisuutta jopa 90 minuutin ajan). PROSYSTHERM on monikomponenttinen sarja, joka on erittäin helppo koota. Tarjoamme järjestelmän osia monissa muunnelmissa (koko, materiaali, väri). Tällaisen järjestelmärakenteen avulla pinnoitteen ulkonäköä ja parametreja voidaan muokata yksilöllisten tarpeiden mukaan paljon vapaammin kuin komposiittipaneelien tapauksessa.

PROSYSTHERM on muutamasta helposti koottavasta osasta koostuva sarja. Rakenneosia on kooltaan, materiaaliltaan ja väriltään erilaisia. Laminoituihin levyihin verrattuna tämän järjestelmän avulla pinnoitteen ulkonäköä ja ominaisuuksia voidaan muokata yksilöllisten tarpeiden mukaan paljon helpommin.

ugunsmūris 90 minutes
PROSYSTHERM specifikacija

Perinteinen järjestelmä – eristys tavallisella mineraalivillalla

Alla oleva kaavio kuvaa perinteisten mineraalivillaeristysmenetelmien yleisimpiä ongelmia. PROSYSTHERMIN innovatiiviset komponentit ratkaisevat ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta kaikki kaaviossa mainitut ongelmat.

[1] Jäätymistä aiheuttavan lämpösiltavaikutuksen syntyminen.
[2] Tärinän siirtyminen (äänieristys).
[3] Villarappaus.
[4] Tilan vajavainen käyttö eristämiseen.

prosystem

PINNOITTEET JA MAALIT

POLIESTER INTERIOR [INT]

Pinnoite on päällystetty 15 μm paksulla sileällä puolimatalla polyesterikerroksella. Orgaanisen pinnoitteen optimoidun paksuuden ansiosta se on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti sisätiloissa ja rakennuselementeissä (RA2), jotka eivät ole suoraan alttiina säälle taaten oikean lujuus-hintasuhteen ja visuaalisen vaikutelman.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ