S Panel > Services > SEINÄPROFIILIT > PROFIILIPELTI T18 ECO

TRAPETSINMUOTOINEN PROFIILIPELTI T18 ECO

Trapetsinmuotoisen T18 ECO-profiilipellin käyttöalue on hyvin laaja. Laaja valikoima maaleja ja pinnoitteita, mukaan lukien puuta jäljittelevät viimeistelyt, tekee kyseisestä tuotteesta erityisen sopivan puutarhoihin, autotalleihin, katoksiin tai vaurioituneiden julkisivuelementtien peittämiseen. Mahdollisuus muokata profiililevyn kokoa projektin mukaan vähentää jätteen määrää ja auttaa säästämään kustannuksissa.

Tekninen kuvaus

Hyödyllinen leveys: 1125 mm
Kokonaisleveys: ~1173 mm
Pellin suositeltava enimmäispituuss: 12 000 mm
Pellin paksuus: 0,50-1,00 mm
Profiilin korkeus: 17 mm

spec-T18ECOv2

LADATTAVAT ASIAKIRJAT

PINNOITTEET JA MAALIT

herculit

Pinnoite on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Euroopan parhaiden teräsvalimoiden ja johtavien lakkavalmistajien kanssa. Vuosien tutkimustyö tähän asti käytetyistä pinnoitteista ja tietoisuus asiakkaidemme tarpeista keskittyen erityisesti kattotyöntekijöiden tarpeisiin on antanut meille mahdollisuuden yhdistää yhteen tuotteeseen useita etuja. HERCULIT [HC] on 35 μm paksu polyuretaanilla karkaistu polyesteri, jolle on ominaista korkea vastustuskyky kaikentyyppisille mekaanisille vaurioille sekä luotettava korroosion- ja UV-kestävyys (RC4/RUV4).

35 μm paksu pinnoite erittäin hyvällä korroosion- ja UV-kestävyydellä (RC4/RUV4). Sen visuaalinen tunnus on rakeinen koostumus. Luonnosta inspiroituna se ei sisällä kromia eikä raskasmetalleja ja on ympäristöystävällisenä tuotteena vähintään 80 % kierrätettävä. Elastisella ULTIMAT [UTK] -pinnoitteella päällystettyä peltiä voidaan profiloida erittäin matalissa lämpötiloissa, minkä ansiosta se voidaan asentaa lähes kaikkiin sääolosuhteisiin.

25 μm paksu klassinen orgaaninen pinnoite. Sen tasainen pinta on sileä – saatavana asiakkaan toiveiden mukaan joko kiiltävänä tai metallisena. Korkean korroosion- ja UV-kestävyytensä (RC3/RUV2) ansiosta materiaalin käyttökohteita on paljon. Kyseistä pinnoitetta on saatavana laajassa värivalikoimassa, joka on koottu yleisen RAL-väriluettelon perusteella.

ICE COVER ZM [ICEP]

Paksu (35 μm) orgaaninen pinnoite, jossa on mielenkiintoinen paksulti levitettyä maalia muistuttava kiteinen rakenne, on katolle täydellinen takuu monien vuosien ajaksi. Sisältö on sinkki- ja magnesiumseoksesta valmistettu teräspinnoite, joka takaa paremman korroosiosuojan. Tuloksena on valkoista ja punaista korroosiota estävän suojan merkittävä lisääntyminen RC3-ympäristössä.

POLIESTER INTERIOR [INT]

Pinnoite on päällystetty 15 μm paksulla sileällä puolimatalla polyesterikerroksella. Orgaanisen pinnoitteen optimoidun paksuuden ansiosta se on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti sisätiloissa ja rakennuselementeissä (RA2), jotka eivät ole suoraan alttiina säälle taaten oikean lujuus-hintasuhteen ja visuaalisen vaikutelman.

ocynk

200 g/m2 ja 275 g/m2 paksu pelti on jatkuvassa työprosessissa kummaltakin puolelta kuumasinkitty, mikä suojaa terässisältöä korroosiolta (RC2). Niiden pinnassa voi olla (kahdenlainen) ”kukka”, joka on monipuolinen ja antaa karkean vaikutuksen, mutta sitä ei välttämättä ole. ”Kukattomalle” vaihtoehdolle on ominaista sileä ja tasainen pinta, joka täyttää korkeimmat esteettiset vaatimukset.

TARVIKKEET

RUUVIT
skrūves

Tunnukset, jotka tekevät pelti- ja kiinnitysjärjestelmistämme yhtenäisen kokonaisuuden, ovat sinkkipinnoitteen paksuus, Farmer’s Screw -pohjalevy ja EPDM-tiiviste, joka kestää sekä muuttuvia sääolosuhteita että UV-säteilyä. Vakiotarjoukseen kuuluvien kiinnitysten lisäksi voimme tarjota käytännössä kaikkia ratkaisuja.

SADEVESIKOURUT
lietus notekas

Sopivan viemäröintijärjestelmän käyttö takaa veden tehokkaan poistumisen kattopäällysteestä, mikä on erittäin tärkeää sen kestävyyden ja toimivuuden kannalta. Se myös suojaa rakennuksen julkisivua kosteusvaurioilta.

SINKITTY PELTI
cinkotas loksnes

Toimitamme jalostettua teräsmateriaalia, jota käytetään monien tuotteiden valmistuksessa.

KATONHARJAN VIIMEISTELY

Katonharjan pelti ja verhous ovat jokaisen kunnolla rakennetun katon olennainen osa. Se suojaa liialliselta kosteudelta ja lisää katon esteettisyyttä.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ