S Panel > Services > SEINÄPROFIILIT > TERÄKSINEN AALTOPELTI SINUS

Tarvitsetko konsultaatiota?

Ota meihin yhteyttä puh. 0407096889.
Tai lähetä tarjouspyyntö verkossa.

OTA YHTEYTTÄ

TERÄKSINEN AALTOPELTI SINUS

Aaltopelti, jota käytetään suurissa kohteissa, on tehokas myös pienempien rakennusten, kuten autotallien tai katosten, katto- tai julkisivumateriaalina. Kyseistä tuotetta käytetään nykyään useammin myös kaupungeissa asuinrakennusten rakentamiseen.

Aaltoprofiili SINUS on perinteisen muodon ja uusimpien suojapinnoitemateriaalien onnistunut yhdistelmä. Klassiseen estetiikkaan perustuvana se tarjoaa laajan valikoiman viimeistelyvaihtoehtoja antaen katolle mielenkiintoisen visuaalisen vaikutelman.

Tekninen kuvaus

Hyödyllinen leveys: 1064 mm
Kokonaisleveys: ~1100 mm
Profiilin korkeus: 18 mm
Pellin paksuus: 0,5-1,0 mm
Pellin suositeltava enimmäispituus: 8000 m

sinus specifikacija

LADATTAVAT ASIAKIRJAT

PINNOITTEET JA MAALIT

Pinnoite on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Euroopan parhaiden teräsvalimoiden ja johtavien lakkavalmistajien kanssa. Vuosien tutkimustyö tähän asti käytetyistä pinnoitteista ja tietoisuus asiakkaidemme tarpeista keskittyen erityisesti kattotyöntekijöiden tarpeisiin on antanut meille mahdollisuuden yhdistää yhteen tuotteeseen useita etuja. HERCULIT [HC] on 35 μm paksu polyuretaanilla karkaistu polyesteri, jolle on ominaista korkea vastustuskyky kaikentyyppisille mekaanisille vaurioille sekä luotettava korroosion- ja UV-kestävyys (RC4/RUV4).

35 μm paksu pinnoite erittäin hyvällä korroosion- ja UV-kestävyydellä (RC4/RUV4). Sen visuaalinen tunnus on rakeinen koostumus. Luonnosta inspiroituna se ei sisällä kromia eikä raskasmetalleja ja on ympäristöystävällisenä tuotteena vähintään 80 % kierrätettävä. Elastisella ULTIMAT [UTK] -pinnoitteella päällystettyä peltiä voidaan profiloida erittäin matalissa lämpötiloissa, minkä ansiosta se voidaan asentaa lähes kaikkiin sääolosuhteisiin.

25 μm paksu klassinen orgaaninen pinnoite. Sen tasainen pinta on sileä – saatavana asiakkaan toiveiden mukaan joko kiiltävänä tai metallisena. Korkean korroosion- ja UV-kestävyytensä (RC3/RUV2) ansiosta materiaalin käyttökohteita on paljon. Kyseistä pinnoitetta on saatavana laajassa värivalikoimassa, joka on koottu yleisen RAL-väriluettelon perusteella.

Paksu (35 μm) orgaaninen pinnoite, jossa on mielenkiintoinen paksulti levitettyä maalia muistuttava kiteinen rakenne, on katolle täydellinen takuu monien vuosien ajaksi. Sisältö on sinkki- ja magnesiumseoksesta valmistettu teräspinnoite, joka takaa paremman korroosiosuojan. Tuloksena on valkoista ja punaista korroosiota estävän suojan merkittävä lisääntyminen RC3-ympäristössä.

poliester interior parklajums

Pinnoite on päällystetty 15 μm paksulla sileällä puolimatalla polyesterikerroksella. Orgaanisen pinnoitteen optimoidun paksuuden ansiosta se on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti sisätiloissa ja rakennuselementeissä (RA2), jotka eivät ole suoraan alttiina säälle taaten oikean lujuus-hintasuhteen ja visuaalisen vaikutelman.

200 g/m2 ja 275 g/m2 paksu pelti on jatkuvassa työprosessissa kummaltakin puolelta kuumasinkitty, mikä suojaa terässisältöä korroosiolta (RC2). Niiden pinnassa voi olla (kahdenlainen) ”kukka”, joka on monipuolinen ja antaa karkean vaikutuksen, mutta sitä ei välttämättä ole. ”Kukattomalle” vaihtoehdolle on ominaista sileä ja tasainen pinta, joka täyttää korkeimmat esteettiset vaatimukset.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ