S Panel > YRITYS
mūsu vīzija
mūsu mērķi
mūsu vērtības

S Panel on luotettava laadukkaiden rakennusmateriaalien toimittaja rakennusalan yrityksille, urakoitsijoille ja yksityishenkilöille kaikissa kolmessa Baltian maassa. Yrityksemme on toiminut rakennusalalla jo yli 25 vuotta. Olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla heille parhaita tuotteita ja palveluita.

Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan rakentamiseen liittyvät tavoitteensa tarjoamalla heille laajaa valikoimaa korkealaatuisia rakennusmateriaaleja kilpailukykyisin hinnoin. Riippumatta siitä, tarvitsetko materiaaleja pieneen kunnostusprojektiin tai suureen rakennustyöhön, meillä on kaikki tarvittava työn tekemiseen mahdollisimman alhaisin kustannuksin ja lyhyessä ajassa.

Tarjoamme laajan valikoiman rakennusmateriaaleja, muun muassa sandwich-paneeleja, katto- ja eristemateriaaleja, rakenne-elementtejä ja paljon muuta. Uudistamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme varmistaaksemme, että tarjoamme uusimpia tuotteita rakennusalan luotettavimmilta tavaramerkeiltä.

konsultacijas

PROJEKTIN OPTIMOINTI

Valmistelemme ja optimoimme projekteja auttaaksemme asiakkaitamme toteuttamaan projekteja tehokkaammin ja asetetuissa määräajoissa.

TAKUU

Kaikilla S Panelin tarjoamilla materiaaleilla on takuu.

VAATIMUSTENMUKAISUUSTODISTUKSET

Kaikki tuotteet on valmistettu EU:n normien ja standardien sekä vaatimustenmukaisuustodistusten mukaisesti.

EDULLINEN HINTA

Tarjoamme sandwich-paneeleja edulliseen hintaan tuotantoyksiköidemme toimitusten ansiosta.

Optimoimme ja laadimme sinulle parhaan tarjouksen!

OTA YHTEYTTÄ